ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Όταν χρησιμοποιείς το SITE μας – ακόμα και για μια απλή αναζήτηση προϊόντων – λαμβάνουμε από εσένα προσωπικά δεδομένα όπως η διεύθυνση IP και ο τύπος της συσκευής που χρησιμοποιείς, χωρίς αυτά να σε ταυτοποιούν. Επιπλέον, επιλέγοντας να κάνεις παραγγελία στο SITE μας μοιράζεσαι μαζί μας τη διεύθυνση e-mail σου, τον αριθμό του κινητού σου και στοιχεία ενός δημόσιου προφίλ, . Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για τη διασφάλιση  καθώς και για να επικοινωνήσουμε μαζί σου για θέματα που σε αφορούν.

Το SITE μας θέλει να κάνει τις online αγορές σου καλύτερες. Σου παρέχουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις στην παραγγελία σου  προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, που τα έχεις ήδη ή που μόλις τα αγόρασες μέσα από το καλάθι . Χρησιμοποιούμε πληροφορίες από τα προϊόντα που αναζητάς, βλέπεις και αποθηκεύεις για να σου δείξουμε αποτελέσματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν περισσότερο καθώς και για να σε ειδοποιήσουμε για ευκαιρίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.
Μέσα από τις ρυθμίσεις της παραγγελιάς σου μπορείς να επιλέξεις ποια δεδομένα θα μοιράζεσαι μαζί μας και να διαχειριστείς τις προτιμήσεις σου σχετικά με την επικοινωνία μας μαζί σου και τις προωθητικές ενέργειες.
Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να ζητήσεις διαγραφή σου στέλνοντας ένα e-mail στο jkpcservice@gmail.com.

Αίτημα GDPR Δικαιώματος Στη Διαγραφή του Λογαριασμού σας

Για να διαγράψετε το λογαριασμό σας απο το κατάστημά μας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Στείλτε μας email που να ζητατε την διαγραφη του λογαριασμού σας.
2. Ο λογαριασμός και όλα σας τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν, ή θα ανωνυμοποιηθούν πλήρως σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η διαγραφή
3. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης ότι έχουν διαγραφεί.

Επικοινωνία

Email: servicetkc1@gmail.com
Τηλέφωνο: 210 6646025